Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

TΡΑΠΕΖΕΣ


ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
------------------------------------------------------------
Δεν υπαρχει λογος για αυξησεις του μετοχικου κεφαλαιου των τραπεζων και μαλιστα ετσι απροετοιμαστα[χωρις ανεξαρτητα τεστ]. Τα νουμερα οπως δημοσιευτηκαν ειναι  εκτος καθε λογικης και φυσικα  υποκρυπτουν  σκοπιμοτητα δηλαδη  // απολυτος ελεγχος της ροης του χρηματος//,μετα τον ελεγχο και σ'αλλους τομεις της δημοσιας ζωης και της οικονομιας.
Τον απολυτο ελεγχο φυσικα  θελουν 1ον  οι πολτικοι κυριως ,αλλα και 2ον οι Εταιροι δια τους δικους τους λογους.
Ακομη και αν υποθεσουμε πως χρειαζεται καποια τονωση των Ιδιων κεφαλαιων αυτος μπορει να γινει με διαφορους τροπους περαν της ευκολης λυσης   αυξησεις κεφαλαιων δια δανεισμου.
Το αποτελεσμα αυτης της μεδοδου ειναι // μια τρυπα στο νερο// αυτο κανετε κυριοι κρατιστες.
Ο τυπος του δανεισμου  κρυβει και την σκοπιμοτητα.Οι τραπεζες χρειαζονται  ενισχυση της ρευστοτητας  και οχι  ΝΕΑ ΙΔΙΑ κεφαλαια  χωρις μελετη,ετσι ελαφρα τη καρδια 25 η 20 δις.
Στην eurobank  η κατασταση ειναι διαφορετικη και ελπιζω να υπαρξει διαφορετικος χειρισμος,διοτι το κρατος δεν εχει την πλειοψηφια των κοινων μετοχων.
Αυτη την χρονικη περιοδο ,οι τιμες  των τραπεζικων μετοχων  εχουν προεξωφλησει σχεδον ακομη και αυτο το  νεο /φρουτο/ περι αναγκων 25 δις για τις τραπεζες.
Αυτο ομως δεν σημαινει πως αποκλειεται μια χειραφετηση της αγορας στα χαμηλα επιπεδα ετους περιπου η και πιο κατω.
Το κυριο θεμα για την αγορα ειναι αλλο και πολυ πιο σοβαρο.
Δεν υπαρχει με απλα λογια //ΑΓΑΠΗ// και ενδιαφερον για την αγορα απο τους αρμοδιους.
Βλεπετε καθε μερα οι πολιτικοι ,αλλοι απο αγνοια  και αλλοι απο ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ,ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ λες και φταινε οι αγορες για την τυφλα τους και την αγνοια τους. Εχουν ΠΑΡΟΧΗΜΕΝΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ απο μανιφεστα του περασμενου αιωνα.
Μεγαλη ευθυνη φυσικα εχουν και οι ελεγχοντες και διοικουντες τις εταιρειες και μαλιστα  με βαρυ κακο μητρωον απο το 1999  για μερικους εξ αυτων.
Κοιταξτε  πως διοριζονται  οι κοματικοι κομπαρσοι  με θεσαρες 1ης γραμμης και μαλιστα σε ενα τομεα[τραπεζικο] που εχει αναγκη απο στελεχη υψηλου επιστημονικου κυρους και οχι πολιτικους κομπαρσους.Ο ελεγχος της ροης του χρηματος και ο ελεγχος της ενημερωσης[ κοινη γνωμη ] ειναι πρωτοι πολτικοι στοχοι .
Αυτο ειναι το προβλημα μας και το προβλημα ολων των εμπορων.
Τιποτα δεν ευδοκιμει σε ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ  για τους εμπορους και τους επενδυτες.
Καμια αγορα δεν ευδοκιμει ,χωρις αγαπη,φροντιδα και προστασια απο τις εχθρικες επιθεσεις των ανικανων και των τυφλωμενων  ανθρωπων για εκδικηση,δηλαδη των εχθρων της αγορας.
Πρεπει ομως να το καταλαβουν,πως χωρις  τις αγορες ,δεν μπορουν να κανουν  ουτε ενα βημα
μωρου παιδιου.
[ Αγορες=αποταμιευση=ρευστο ] το καταλαβατε κυριοι πως πυροβολειται τα ποδια σας ,οταν εχθρευεσθε τις αγορες?
Μαθετε πως λειτουργουν οι συνχρονες οικονομιες  και ποιος ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ την αναπτυξη.
Τα κοματικα σας  προγραμματα,ειναι εκτος τοπου και χρονου  σημερα,στο θεμα της //ΑΓΟΡΑΣ//.
Ειναι προγραμματα μηδενικης αξιας και αποτελεσματος.


G.L

Δεν υπάρχουν σχόλια: