Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

savil [ FTSE 25 Large-Cap] ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ 17-04-2014


Κυριες-Κυριοι

Δεν υπαρχει καμια ενδειξη , ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ της κινησηης του Χρηματιστηριου Αθηνων συμφωνα     και  με τα δεδομενα   της τελευταιας συνεδρειας [ 17-04-2013].
Ο δεικτης FTSE 25 Large-Cap  ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ   και τιποτα το μεπτον.δεν συμβαινει ως σημερα.Εχουμε μια φυσιολογικη αγορα με ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΖΙΡΟ .
Ναι εχουμε αγορα με μεγαλους εμπορους, να κατευθυνουν με μεγαλη τεχνικη την πορεια της αγορας.
Δεν ξερω τι θα συμβει αυριο η μεθαυριο και κανεις δεν ξερει να διαβαζει το μελλον με απολυτη ασφαλεια.Μπορουμε ομως να προβλεψουμε την πορεια της αγορας,αν καποιοι παραγοντες ΔΟΜΙΚΟΙ ,δεν μεταβληθουν σε απιστευτα μεγαλο βαθμο.
Ο δεικτης ο,τι κανει , το κανει με απολυτη μαθηματικη ακριβεια και χωρις κανενα ΛΑΘΟΣ.
Το προβλημα  το εχουμε εμεις,που δεν ειμαστε σε τετοιο βαθμο καταρτισμενοι,ωστε να μπορουμε παντα  να παρακολουθουμε την κινηση με ασφαλεια.
Επισης πολλες φορες ,ειμαστε ανεπαρκεις στην τεχνη του εμποριου.
Δεν ειναι ευκολο να ειμαστε  ολοι ΙΚΑΝΟΙ εμποροι.Μπορουμε και δινουμε εντολες ολοι,αρκει να εχουμε ενα κωδικο,αλλα πολλοι συναδελφοι ,δεν εχουν ολη την παιδεια και την εμπειρια ,δια να εξασκησουν αυτο το επαγγελμα,διοτι Εμπορος= επαγγελματιας με τεραστια πειρα ,αλλα και παιδεια . .Στο εμποριο ολα πωλουνται και ολα αγοραζονται,αρκει να προκυπτει ΚΕΡΔΟΣ.

Θα σας δωσω ενα παραδειγμα  γιατι ο δεικτης εκανε υψηλο 445 μοναδες και γιατι γυρισε με μια μεγαλη μεν,αλλα φυσιολογικη πορεια ως τις 380 μοναδες.


υψηλο σημειον                             420...................420    [13-02-2014

χαμηλο σημειον                                        395                 [24-02-14]

Αυτη λοιπον η κινηση ,γυρισε ανοδικα και διεσπασε τις 420 μοναδες. Η επιστημη μας λεει,πως εφοσον εχουμε διασπαση , το σημειον που πρεπει να τελειωσει ειναι  σε ιση αποσταση απο τις 420 μοναδες που εχει και το σημειον των 395 μοναδων.

                                  445
                       
                      420...................420

                                  395
Η επιστροφη του επισης εις τις 380 μοναδες ,ηταν φυσιολογικη και εδωσε ευκαιρια δια νεες αγορες και δια νεες εμπορικες πραξεις.

420-395=25 μοναδες
420+25=445 μοναδες [ σημειον στοχου]
Αυτο ακριβως εκανε ο δεικτης σαν ενδιαμεση κινηση .Ναι ειναι τοσο απλο.
Καθε χαμηλο σημειον  δημιουργει την υποχρεωση δια ενα υψηλο και αντιστροφα.

Θα σας περιγραψω ,μια μια ολες τις κινησεις του δεικτη και τις ενεκτελεστες εντολες που εχει δια το προσεχες  χρονικο διαστημα ,ως ενεκτελεστο προγραμμα διαδρομων.
Θα εχουμε χρονο αυτες τις ημερες,να τα αναλυσουμε ΟΛΑ ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ .

savil
18-04-2014



Δεν υπάρχουν σχόλια: