Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

savil [ Στοιχειωδης παιδεια] Θεωρια savi-alonaki




Κυριες- Κυριοι


A  προηγουμενη κινηση 

Ι (445)
Ι
Ι
Ι   (διαφορα=21 μοναδες
Ι
Ι
Ι (424)

Β η αντιθετη της προηγουμενης κινησης

Ι 445         μοναδες (αρχη της αντιθετης κινση) 
Ι
Ι
Ι                 (διαφορα ως τις  21/03-2014= 17 μοναδες
Ι
Ι 428          μοναδες ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ

Η αντιθετη κινηση   εχει τις εξης μετρικες ιδιοτητες

Β κινηση <  Α
Β      ,,     =  Α
Β      ,,     >  Α

Οι δυο πρωτες ιδιοτες οδηγουν σε μια νεα αντιστροφη κινηση  ως την κινηση Β ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗς ΤΙΣ 424  μοναδες η οποιοδηποτε σημειον υψηλοτερα των 424 μοναδων .
Η τριτη ιδιοτητα αν ισχυσει  δηλαδη Β>Α ,τοτε θα εχει η κινηση  προσωρινα εγκαταλειψει τον στοχο δια αμεσο ανοδικη επιστροφη προς και  περαν των 445 μοναδων.
Η τριτη ιδιοτητα Β>Α ,μας οδηγει σε στοχους κατω των 424 μοναδων  και πολυ πιθανον δια λογους ισορροπιας , το σημειον 324  γινεται κεντρο ενος κυκλου και η αποσταση Α  γινεται ακτινα του κυκλου .Η ακτινα αυτη σε μια δεξιοστροφη πληρη κινηση της καταληγει στις 403 μοναδες,αν φυσικα ολοκληρωσει μια δεξιοστροφη περιστροφη 180 μοιρων.
Η κινηση με απλα λογια σχηματιζει συνεχως κυριες και αντιθετες κινησεις με τις γνωστες ιδιοτητες μεταξυ των.Οταν μια αντιθετη κινηση υπερβει σε μηκος  την προηγουμενη της ,τοτε εχουμε αλλαγη πορειας της κινησης και με πιθανον ελαχιστο μηκος το μηκος της προηγουμενης κινησης.
Δεν πρεπει να ξεχναμε φυσικα ,πως σε καθε σημειον αντιστροφης ,υπαρχει στηγμιαια εξισωση  με 
 ΠΡΟΣΦΡΑ=  ΖΗΤΗΣΗ.
Η κινηση ,αντιπροσωπευει την συνεχη  ανισοτητα μεταξυ προσφορας και ζητησης.Η ανισοτητα αυτη γινεται ισοτητα  στα σημεια αντιστροφης της κινησης.

savil
22 Μαρτιου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: