Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ FTSE/ATHEX.TOP 20 [1-1-2012]

Φιλοι μου γεια σας
 καλη χρονια.
Καλα αποτελεσματα στην δουλεια σας.

Ολες οι αγορες απο αυτες που παρουσιαζουμε στην σελιδα,εχoυν ακριβως την ιδια  εικονα αυτες τις ημερες.Φυσικα και η δικη  μας .Δεν ξερω πως αυτο το αορατο κεντρικο( χερι ),κατασκευαζει αυτην την εικονα.Αυτη ειναι ομως η αληθεια.Προχωρημενη διορθωση  και με τα ιδια χαρακτηριστικα.Απο αυτη την εικονα δεν ξερω τι ειναι αληθεια και τι ψεματα.Υπαρχουν πολλοι λογοι που κανουν τις ημερες αυτες να μην γινονται απολυτα πιστευτες.

ΑΘΗΝΑ
----------
η δικη μας αγορα προσπαθει να σχηματισει μια κοιλοτητα στην εικονα της σαν γραμμη τιμων.Παντα οι κοιλοτητες ειναι σχηματα αντιστροφης ,οπως και οι καμπυλες(κυρτες) ,ειναι σχημα αντιστροφης.
Αν ηθελε καποιος να συσχετισει την σημερινη εικονα ,με την κοινη λογικη του εμποριου,δεν θα ειχε κανενα λογο να στηριξει μια σκεψη ,οτι γραψαμε τα οριστικα χαμηλα σαν αγορα. και τωρα ξεκινησε η αντιστροφη.
Προσωπικα χαρακτηριζω την σημερινη εικονα,ως εικονα διορθωσης με σκοπμοτητες πολλες και αφορμες.Θα μπορουσε να παει ακομη και στο 343 και μετα θα εξεταζαμε αν ειναι διορθωση η αντιστροφη οριστικη,αναλογα με το αν θα μπορουσε να κανει διακρατηση των κεκτημενων πεδιων τιμων.
Ομως  αντι να μας απασχολει το 343 ,για τη ωρα καλο θα ηταν να μας  απασχολουν  πιο κοντινα σημεια και τα οποια παιζουν σπουδαιο ρολο για την συνεχεια της οποιας  κινησης υπαρχει σε εξελιξη..
==========282 [ 2ον σημειον και εμποδιον του δεικτη]


==========270[1ον σημειον  και εμποδιον του δεικτη]


Αυτα τα δυο εμποδια θα μας δωσουν πολυ καλα και χρησιμα συμπερασματα, αν τα πλησιασει ο δεικτης και αναλογα με το αποτελεσμα θα λαβουμε και τις αναλογες πληροφοριες.Δηλαδη ανοδικη διασπαση ΣΤΑΘΕΡΑ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ 294,5.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ Η ΜΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΗς ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΟΔΙΚΑ.ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ,ΤΟΤΕ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΟ 245,08 ,ΕΦΟΣΟΝ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΣΠΑΣΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΤΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΙΚΤΗ.


(+)
============260  γραμμη τεστ
(-)


η γραμμη τεστ μας καθοδηγει με επιτυχια 100%.Αν λοιπον διασπασθει πτωτικα η γραμμη τεστ ,αλλα με σταθεροτητα απολυτη,τοτε ο δεικτης θα εχει ξεκινησει το ταξιδι του για το 245 και οχι μονο.


Η νεα χρονια θα εχει πολλες εκπληξεις και το εμποριο μας θα ειναι μια δυσκολη υποθεση για ανθρωπους χωρις την αναλογη πειρα και επιστημονικη καταρτηση.Η χρονια θα εχει δυο (ημιχρονα),οπως ενας ποδοσφαιρκος αγωνας.Νομιζω η σελιδα και ολοι οι συνεργατες της θα σας δωσουν μια νεα εικονα και φυσικα μια νεα σειρα επιτυχιων ,κατασκοπευοντας με απολυτο τροπο την κινηση του δεικτη και φυσικα τα σχεδια των δυνατων αν υπαρχουν η οσα εχουν μεινει ακομη προς εκτελεση.
καλη επιτυχια στα προγραματα σας.


savil 1-1-2012